Iets te vieren?

Voor al uw events, zowel privé als voor bedrijven, bent u bij Lodge 25 aan het juiste adres. Voor meer en uitgebreidere informatie kunt u contact met ons opnemen en samen zullen wij er een perfect event van maken!

Wij kunnen tot 125 personen binnen verwelkomen in ons strandpaviljoen. Daarnaast hebben we op onze terrassen de mogelijkheid verschillende kleine groepen te plaatsen. En mocht het weer tegenwerken, niet getreurd! Wij kunnen een grote tent over ons strandterras plaatsen, zodat iedereen warm en droog kan genieten van een onvergetelijke dag.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van feesten en events die Lodge 25 voor u kan verzorgen. Uiteraard zijn dit niet alle mogelijkheden. U kunt het zo gek of zo serieus niet verzinnen, wij staan altijd voor u klaar!

iets te vieren

Verjaardag

Een verjaardag moet gewoon gevierd worden. En waar kun je het nou beter vieren dan op het strand van Hoek van Holland? Voor elk verjaardagsfeest, voor jong en oud, staan wij voor u klaar. In overleg met u, zorgen wij voor de ideale invulling en maken we er een onvergetelijk feest van.

Vrijgezellenfeest

Bij Lodge 25 bevindt u zich dan wel vlak bij het water, maar uw feest zal zeker niet in het water vallen! Bij een vrijgezellenfeest horen natuurlijk ludieke of gekke activiteiten en daar leent het strand zich perfect voor! Eventueel in samenwerking met een activiteit van de Surfschool.

Bruiloft

Een bruiloft is een unieke aangelegenheid. Deel deze gebeurtenis op de ideale manier met uw vrienden en familie tijdens een romantisch feest op het strand van Hoek van Holland. U kunt uw feest invullen zoals u en uw gasten dat het liefste beleven.

Een intiem uitgebreid diner, met een rustig muziekje op de achtergrond, of een knalfeest met een walking diner en een live-band of een DJ die de boel op stelten zet. Bij Lodge 25 is de mooiste dag van uw leven ook écht de mooiste dag van uw leven...

Onze locatie is een officiële trouwlocatie, aangegeven bij de Gemeente van Rotterdam. U kunt dus het “JA” woord letterlijk op het strand geven! Maak een afspraak om te brainstormen over uw bruiloft.

Baby shower

Jullie krijgen een baby en dat geluk willen jullie uiteraard delen met al je naasten. Geniet van een baby shower in stijl met een high tea of high wine bij Lodge 25. Of maak het geheel wat ludieker en voeg er een leuke activiteit aan toe. Niets is ons teveel om dit heuglijke moment om te toveren tot een heerlijk strandevent.

iets te vieren

bbq

Bedrijfsevent

Van vergadering tot zakelijke borrel, van teambuilding tot groot feest ter afsluiting van een geweldig jaar. Voor al uw zakelijke aangelegenheden kunt u terecht bij Lodge 25. Imponeer uw zakelijke relaties en collega’s met de keuze voor een prachtige locatie, voorzien van voortreffelijke arrangementen en activiteiten.

BBQ

Wij verzorgen BBQ arrangementen voor groepen vanaf 10 personen, u kunt zelf beslissen hoe uitgebreid er gegeten gaat worden. Van een paar stukjes vlees tot een uitgebreid buffet. Al vanaf € 15,- per persoon kunt u bij ons komen BBQ-en. Daarnaast hebben wij ook All-in arrangementen, vraag vrijblijvend een offerte aan!